19/06/2011

FIRST ENTRY :)

ASSALAMUALAIKUM  


Dengan sukacitanye dimaklumkan bahawa MUHAMMAD RUZAINI BIN MOHD ROSNI
sudah pun ade blog :). Aku saje jek nak tulis blog ni sebab nak
advance sikit macam kawan-kawan aku yang dah ade blog. Aku takde la
reti sangat nak main tulis-tulis ni tapi aku
nak try jugak la ber-blogging ni sebab aku tengok macam best jek ade blog ni kan.
Blog ni bukan la nak menjaja citer dan bukan jugak nak promote diri aku
tapi aku cume nak share jek.Sharing is caring right?hahaha.
Ok cukup, tak kan la first entry nak tulis panjang berjele pulak kan.
Tapi layan la dulu pantun tak seberape kat bawah tu.

buah cempedak di luar pagar,
ambil galah tolong jolokkan,
saya budak baru belajar,
kalau salah tolong tunjukkan.

-SEKIAN-

4 comments:

Naqib Sulaiman said...

welcome tue dunia blogging.
(dunia karut-mengarut)

fox_nuhi said...

waaahahaha...terbaek la..colourfool...hehehe..nma pn sdap..paper pn..thniah la mmber ..so gud luck with ur new blog n hope there are more citer2 hangat ea

chikuwa nme ktew said...

woi..citer la sl abol syg kau tu..LOL

nurintan.afiqah said...

zaiii...HAHA

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

coOl beb!!